DJ Groenlo

DJ Groenlo

Boek DJ DouBBle B voor jouw event of feest voor DJ Groenlo

DJ nodig in Groenlo? DJ DouBBle B verzorgt met veel plezier passende DJ muziek voor jouw besloten feest, verjaardag, jubileum of bruiloft. Bart Beuting uit Lichtenvoorde is DJ DouBBle B en al jaren een bekende naam in Groenlo en in de Achterhoek. Als DJ staat Bart regelmatig bij het bekende City Lido achter de knoppen! Maar ook op diverse evenementen zoals op de kermissen, carnaval, kerstfeesten, oud & nieuw partijen, après ski en Hollandse avonden. DJ DouBBle B verzorgt met veel passie de muziek en speelt in op de sfeer van het publiek. De dansvloer wordt gevuld en het wordt een groot en gezellig feest!

Besloten feest of bruiloft DJ Groenlo?

Heb jij binnenkort iets te vieren en zoek jij een professioneel en ervaren bruiloft DJ? Vier jij binnenkort jouw verjaardag, besloten feest, zakelijke bijeenkomst, jubileum, mijlpaal of een bruiloft in Groenlo? Boek dan DJ DouBBle B. Bart is als DJ breed inzetbaar voor ieder feest. Met passende muziek en afwisseling van plaatjes zoals 70’s- 80-s- 90’s-00’s, Top 40/hedendaagse muziek. Met een ruim aanbod aan genres is altijd wel muziek die aansluit bij jou wensen. Ook is er de mogelijkheid om nummers aan te vragen. Het wordt gegarandeerd een groot en gezellig feest! Wil jij een specifieke muziekgenres horen op jouw feest of jullie bruiloft in de Groenlo? Dan bespreken we vooraf uitgebreid jullie wensen. Ruim van te voren worden jouw wensen in een persoonlijk gesprek of telefonische uitgebreid besproken. Zodat alles helemaal tot in de puntjes is verzorgd voor jouw feest!

DJ Groenlo

Professioneel geluid en apparatuur

DJ DouBBle B komt altijd goed voorbereid op locatie. Als professioneel en ervaren DJ beschikt DJ DouBBle B over eigen DJ-booth met licht, geluid en feestartikelen. Het is niet verplicht om apparatuur bij te boeken, het kan namelijk zijn dat dit al op de locatie aanwezig is. Dit wordt van tevoren besproken en afgestemd met jou en de locatie. Er is persoonlijk en uitgebreid contact om de mogelijkheden te bespreken.


Boek DJ Groenlo

DJ DouBBle B verzorgt graag DJ-muziek op jouw evenement, kermis, bruiloft of besloten feest. In overleg is veel mogelijk! Neem contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte op via info@djdoubbleb.nl. Of WhatsApp naar: 06 24 42 45 77.
Indien DJ DouBBle B niet beschikbaar is op de aangegeven datum, dan wordt gekeken naar een beschikbare DJ-collega.

Contact opnemen

    Algemene voorwaarden

    WhatsApp chat