Besloten feest

Besloten feest

Op zoek naar een DJ voor jouw besloten feest?

Hoe klein of groot, voor jong of oud van elke gelegenheid weet DJ Doubble B een prachtig en gezellig besloten feest te maken! Ben je op zoek naar een DJ om jouw 25ste verjaardag origineel te vieren? Of jouw 50ste verjaardag te vieren? Suprise party? Muziek voor op het galafeest of schoolfeest? Of misschien wel een jubileumjaar te vieren? Elk feest is compleet anders! Vooraf hebben we uitgebreid contact, zodat alles tot in de puntjes is geregeld voor jouw besloten feest. Met muziek en genres die aansluiten bij jouw wensen en verzoekjes. Heeft jouw locatie geen draaitafel? Geen probleem, DJ Doubble B beschikt over professionele apparatuur en feestattributen om jouw feest compleet te maken! Met eigen DJ Booth, licht- en geluidinstallatie, microfoon of confetti kanon. Neem contact op via onderstaande contactformulier of bel 06 24 42 45 77.

DJ verjaardagsfeest
DJ feest

Uitgebreide allround muziekcollectie!

Met een uitgebreide allround muziekcollectie is er voor ieder wat wils! Met alle populaire muziekstijlen van Rock & Roll tot swingende disconummers uit de jaren 70/80 tot de grootste hits uit de top 40! Maar natuurlijk ook de gezelligste Nederlandstalige meezingers, apréski-hits, dance en happy hardcore of rockmuziek. En natuurlijk zijn verzoekjes van jouw gasten ook van harte welkom! In overleg bepalen we samen het genre dat jij graag wilt horen op jouw feest, zodat jij en jouw gasten volop kunnen genieten van een groot en gezellig feest!

Uitgebreid contact en voorbereidingen.

Elk feest is compleet anders! Vooraf hebben we uitgebreid contact, zodat alles tot in de puntjes is geregeld. Met muziek en genres die aansluiten bij jouw wensen en verzoekjes. Ook maken we afspraken over het meenemen van apparatuur of eventuele feestartikelen.


Contact opnemen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bart Beuting DJ DouBBle B

    Algemene voorwaarden

    WhatsApp chat