Kermis/Events

Kermis/Events

DJ voor in de feesttent, event of op de kermis?

Op zoek naar het vetste feest in jouw feesttent of op straat? Klaar om de tent op z’n kop te zetten met heerlijke feestmuziek uit de speakers? Door in te spelen op het publiek staat de dansvloer zo vol! Met een goede DJ maak jij het feest helemaal compleet en wordt het zeker een gezellig feestje! Met een verschillende mix van platen, genres of het volgen van een concept zijn de mogelijkheden eindeloos! Met DJ Doubble B ben je zeker van een topfeest! Geniet van prachtige feestmuziek op jouw kermis, festival of event. Neem contact op via 06 24 42 45 77 voor meer informatie.

Maak een Top Feest op jouw Event of Kermis!

DJ Doubble B heeft ruime ervaring opgebouwd door heel Nederland en in het buitenland. DJ DouBBle B heeft gedraaid in Oostenrijk in de Apreski-bar en op de vakantiebestemming Lloret da Mar. Door jarenlange ervaring wordt de sfeer goed aangevoeld en goed ingespeeld op het publiek met de juiste genres en hits uit de speakers. DJ Doubble B is regelmatig te vinden op kermissen, feesten, festivals en events. Het wordt altijd een groot feest, dus ook op jouw event! Neem contact op voor de mogelijkheden via 06 24 42 45 77

Boek nu jouw feest-DJ, event-DJ of Kermis DJ

Ben je opzoek naar een feest-DJ zoek dan niet verder! DJ Doubble B maakt gegarandeerd een groot feest! Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact via info@djdoubbleb.nl voor meer informatie of mogelijkheden.


Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bart Beuting DJ DouBBle B

    Algemene voorwaarden

    WhatsApp chat