• +316 24 42 45 77
  • info@djdoubbleb.nl

Kermis/Events

Kermis/Events

DJ voor in de feesttent, event of op de kermis?

Op zoek naar het vetste feest in jouw feest tent, kermis tent of op straat? Klaar om de tent op z’n kop te zetten met heerlijke feestmuziek uit de speakers? Door in te spelen op het publiek staat de dansvloer zo vol! Met een goede kermis DJ maak jij het feest helemaal compleet en wordt het zeker een gezellig feestje! Met een verschillende mix van platen, genres of mogelijkheid tot het volgen van een concept zijn de mogelijkheden eindeloos! Met DJ Doubble B ben je zeker van een topfeest! Geniet van prachtige feestmuziek op jouw kermis, festival of event. Neem contact op via 06 24 42 45 77 voor meer informatie.

DJ Event Kermis Vragender
DJ DouBBle B Kermis Vragender DJ Kermis Events

Maak een Top Feest op jouw Event of Kermis!

DJ Doubble B heeft ruime ervaring opgebouwd door heel Nederland en in het Buitenland. Gedraaid in Oostenrijk op de Apreski en op de vakantiebestemming Lloret da Mar. Door jarenlange ervaring wordt de sfeer goed aangevoeld en ingespeeld op het publiek met de juiste genres, hits uit de speakers. DJ Doubble B is regelmatig te vinden op kermissen, feesten, festivals en events. Het wordt altijd een groot feest, dus ook op jouw event! Neem contact op voor de mogelijkheden via 06 24 42 45 77

DJ Tentfeest DJ Kermis DJ Achterhoek
Kermis DJ Boeken DJ Kermis

Boek nu jouw Feest DJ, Event DJ of Kermis DJ

Ben je opzoek naar een Feest DJ zoek dan niet verder! DJ Doubble B maakt gegarandeerd een groot feest! Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact via info@djdoubbleb.nl voor meer informatie of mogelijkheden.


Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

DJ DouBBle B DJ Feesttent Kermis Tentfeest

WhatsApp chat