Bruiloften

Bruiloften

Maak jullie dag compleet met een Bruiloft DJ

Alles is mogelijk met DJ Doubble B, vooral op jullie speciale dag! Of het nu gaat om hits van toen, een speciaal nummer voor de openingsdans of bekende discohits van vroeger. Als Bruiloft DJ heeft DJ DouBBle B vele jaren ervaring en kan het publiek goed aanvoelen! DJ DouBBle B speelt in op het publiek met een afwisseling van plaatjes uit de jaren 70’s- 80-s- 90’s-00’s, top 40/hedendaagse muziek of bekende disconummers van vroeger. Het wordt gegarandeerd een groot en gezellig feest en de dansvloer zal snel gevuld worden! Wil jij een specifieke muziekgenres horen op jullie bruiloft? Tijdens de voorbereidingen van jullie bruiloft is er uitgebreid contact via een persoonlijk gesprek. Zodat alles tot in de puntjes is geregeld voor jullie grote dag!
Met passende muziek wordt jullie dag onvergetelijk en de dansvloer gegarandeerd gevuld! Het is ook mogelijk om na de band de avond af te sluiten met DJ-muziek, zodat jullie dag helemaal compleet wordt! Neem contact op via 06 24 42 45 77.

Willen jullie graag een speciaal nummer horen? Dat is ook mogelijk. Als bruiloft DJ draait DJ Doubble B graag op jullie receptie, ceremonie tot op het bruiloftsfeest. Met een ervaren, enthousiaste en professionele DJ wordt de bruiloft een topfeest! Bespreek de mogelijkheden voor jullie dag! Neem contact op via info@djdoubbleb.nl.

Bruiloft DJ achterhoek
Bruiloft DJ Achterhoek

Professionele DJ apparatuur

DJ Doubble B is een professionele en ervaren DJ die goed voorbereid op locatie komt. Met beschikking tot een eigen DJ-booth dat er professioneel uitziet! Met licht- en geluidinstallatie inclusief microfoons. Bruiloft DJ voor jullie speciale dag? Vraag naar de mogelijkheden, neem contact op via info@djdoubbleb.nl.

Bruiloft DJ nodig?

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met DJ Doubble B en vraag naar de mogelijkheden. Samen bespreken we de jullie wensen en kijken we naar wat het beste bij jullie past. Samen zorgen we ervoor dat de livemuziek op jullie receptie of bruiloft een feest zal worden om nooit te vergeten! Neem contact op via info@djdoubbleb.nl.


Bruiloft DJ boeken?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Niet beschikbaar? Indien DJ DouBBle B niet beschikbaar is als Bruiloft DJ op de aangegeven datum dan kijkt Bart graag met jullie naar een gepaste en beschikbare DJ collega.

Bruiloft DJ

Contact opnemen

    WhatsApp chat