Bruiloft DJ

Bruiloft DJ

Bruiloft DJ voor jullie feest

Een leuke, spontane en professionele bruiloft DJ voor jullie speciale dag, dan zit je bij DJ DouBBle B helemaal goed. Deze allround Dj met ruime ervaring als bruiloft DJ weet van jullie bruiloft een waar topfeest te maken! 

Een speciaal nummer voor de openingsdans, de beste disco hits van vroeger, de hedendaagse muziek, juist feestmuziek of andere specifieke (muziek)wensen? Dj DouBBle B voelt de sfeer goed aan, speelt in op de wensen van het publiek en weet de dansvloer snel te vullen. Een bruiloft is erg persoonlijk en daarom is elke bruiloft ook totaal anders, met de opgedane ervaring weet deze Dj de avond goed aan te voelen.  Ook is het mogelijk om in combinatie met een band jullie bruiloftsfeest te verzorgen. Enige tijd voor de bruiloft plannen we een (online) gesprek in om jullie wensen uitgebreid te bespreken, want bijna alles is mogelijk.  Naast het avondfeest is het uiteraard ook mogelijk Dj DouBBle B te boeken tijdens een receptie of ceremonie om jullie dag helemaal compleet te maken. Neem contact op via info@djdoubbleb.nl

DJ voor bruiloft
Bruiloft DJ Achterhoek

Professioneel DJ apparatuur

Dj DouBBle B is een professionele en ervaren Dj die goed voorbereid op locatie komt.  Met beschikking tot een eigen professionele Dj booth met bijhorende Dj gear met licht en een geluidsinstallatie inclusief microfoons. Informeer naar de mogelijkheden.  

DJ Live muziek Bruiloft DJ DouBBle B
Bruiloft DJ

Bruiloft DJ boeken? 

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden voor jullie bruiloft dj? Zijn er vragen of wil je de beschikbaarheid van Dj DouBBle B weten? Neem dan contact op via het contacten formulier of mail naar info@djdoubbleb.nl

Samen bespreken we jullie wensen en zorgen we ervoor dat alles goed afgestemd wordt. Zo zorgen we ervoor dat livemuziek op jullie receptie, ceremonie of avondfeest een feest wordt om nooit te vergeten!  

Contact opnemen

    Algemene voorwaarden

    WhatsApp chat