Bruiloft DJ

Bruiloft DJ

Boek DJ DouBBle B als bruiloft DJ

Bart Beuting is DJ DouBBle B en inmiddels al een bekende naam in Lichtenvoorde en de Achterhoek. Bart staat van jongs af aan al achter de knoppen en heeft een passie voor muziek, licht en geluid. DJ DouBBle B heeft veel ervaring in het verzorgen van DJ muziek tijdens grote evenementen maar ook tijdens besloten feesten of speciale gelegenheden en is regelmatig bruiloft DJ. Weten of Bart beschikbaar is jullie grote dag dag?

Bruiloft DJ nodig? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over beschikbaarheid en tarieven via info@djdoubbleb.nl of WhatsApp /bel naar: 06 24 42 45 77. Mocht DJ DouBBle B niet beschikbaar zijn op de datum dan kijkt Bart graag met jullie naar een gepaste en beschikbare DJ collega.

Bruiloft DJ
Bruiloft DJ Gelderland Achterhoek

Bruiloft DJ nodig?

Gaan jij en jouw geliefde binnenkort trouwen? Zijn jullie op zoek naar een passende, professionele en ervaren bruiloft DJ om jullie speciale dag compleet te maken? Boek dan DJ DouBBle B voor jullie bruiloft! Speelt er voor de tijd een band? Of willen jullie de band afwisselen met een DJ? Wat jullie wensen ook zijn: Maak er een onvergetelijke dag van met DJ muziek die volledig aansluit bij jullie muziekvoorkeur. Willen jullie starten met een leuke openingsdans? Alles is mogelijk! Voorafgaand is er uitgebreid en persoonlijk contact om jullie wensen te bespreken. Neem vrijblijvend contact op met DJ DouBBle B info@djdoubbleb.nl.

Bruiloft DJ geheel afgestemd op jullie muziek

Als bruiloft DJ verzorgt DJ DouBBle B een goede mix met top 40 / hedendaagse muziek met 70’s- 80’s-90’s-00’s tot disco classics. Of houden jullie van typische bruiloft muziek waarop de dansvloer snel gevuld is? Ook kunnen gasten zelf verzoekjes indienen. Afwisseling is erg belangrijk met een diverse muziekstijl zodat iedereen ervan kan genieten! Jullie muziekvoorkeur of muziek thema wordt van te voren uitgebreid besproken.

Professionele DJ apparatuur

Geven jullie de bruiloft in een prachtige zaal of unieke buitenlocatie? Afhankelijk van de locatie kan het zijn dat er geen DJ apparatuur aanwezig is. Als bruiloft DJ beschikt DJ DouBBle B over professionele apparatuur zoals een eigen professionele DJ-booth, licht- en geluidinstallaties en microfoon; kan alles verzorgt worden. Dit kunnen we uitgebreid bespreken tijdens de voorbereidingen voor jullie bruiloft.


Boek bruiloft DJ

Neem vrijblijvend contact op met DJ DouBBle B uit Lichtenvoorde als bruiloft DJ. Samen bespreken we jullie muziekvoorkeur en wensen zodat alles tot in de puntjes is geregeld voor jullie speciale dag met een professionele bruiloft DJ die graag goed voorbereid op locatie komt. Neem contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte op via info@djdoubbleb.nl. Of WhatsApp naar: 06 24 42 45 77.

Indien DJ DouBBle B niet beschikbaar is op de aangegeven datum dan kijkt Bart graag voor jou naar een gepaste en beschikbare DJ collega.

Bruiloft DJ Achterhoek

Contact opnemen


    Referenties

    “Onze DJ vrienden raadde Bart Beuting aan om muziek te draaien op onze bruiloft. We namen contact op en besproken de muziek. Na het gesprek hadden we er gelijk vertrouwen in dat dit helemaal goed ging komen! De feestavond zelf heeft Bart er echt een DIKKE PARTY van gemaakt!! De dansvloer heeft geen moment stil of leeg gestaan! Ook kreeg Bart aan het einde van de avond een bedankje van de gasten (Bartje Bedankt!!). Ook de dagen na het feest werd er nog veel over na gesproken over wat een feest het was en dat de DJ die er was zeer goed was en overal op in speelde!!! Bart je was super!!!”

    Bruidspaar Marleen en Arnout
    WhatsApp chat