Bruiloft DJ

Bruiloft DJ

Bruiloft DJ boeken voor jullie feest

Jullie bruiloft is een dag om nooit te vergeten! Op deze dag wil je natuurlijk alles goed geregeld hebben, natuurlijk ook je avondfeest met een bruiloft DJ! Ben je op zoek naar een professionele bruiloft DJ die past bij jullie wensen en muzieksmaak? Dan helpt DJ DouBBle B jullie graag als bruiloft DJ! DJ DouBBle B er samen met jullie een onvergetelijke avond van met gezellige muziek.

Een leuke, spontane en professionele Dj voor jullie speciale dag, dan zit je bij Dj DouBBle B helemaal goed. Deze allround Dj met ruime ervaring weet van jullie bruiloft een waar topfeest te maken! Benieuwd naar de mogelijkheden voor de bruiloft dj? Neem dan contact op via info@djdoubbleb.nl

Bruiloft DJ avondfeest
Feest met bruiloft DJ

Bruiloft DJ voor een onvergetelijk feest

Een speciaal nummer voor de openingsdans, de beste disco hits van vroeger, de hedendaagse muziek, juist feestmuziek of andere specifieke (muziek)wensen? Als bruiloft DJ voelt Dj DouBBle B de sfeer goed aan, speelt in op de wensen van het publiek en weet de dansvloer snel te vullen.

Een bruiloft is erg persoonlijk en daarom is elke bruiloft ook totaal anders, met de opgedane ervaring weet deze Dj de avond goed aan te voelen. Ook is het mogelijk om in combinatie met een band jullie bruiloftsfeest te verzorgen.

Enige tijd voor de bruiloft plannen we een (online) gesprek in om jullie wensen uitgebreid te bespreken, want bijna alles is mogelijk. Naast het avondfeest is het uiteraard ook mogelijk Dj DouBBle B te boeken tijdens een receptie of ceremonie om jullie dag helemaal compleet te maken.

Bruiloft dj met professionele apparatuur

Als alles is besproken en tot in de puntjes is afgestemd het jullie dan komt DJ Doubble b goed voorbereid op locatie. Met een eigen dj booth, met bijbehorende dj gear, licht, en geluid inclusief microfoons is alles compleet. Wil jij meer weten? Vraag naar de mogelijkheden.

Bruiloft DJ
DJ Live muziek Bruiloft DJ DouBBle B

Bruiloft DJ huren

Willen jullie meer weten over de mogelijkheden voor DJ DouBBle B als bruiloft DJ? Neem dan contact op via het contacten formulier of mail naar info@djdoubbleb.nl

Samen bespreken we jullie wensen en zorgen we ervoor dat alles goed afgestemd wordt. 

Zo zorgen we ervoor dat livemuziek op jullie receptie, ceremonie of avondfeest een feest wordt om nooit te vergeten!  

DJ op je feest

Contact opnemen

    Algemene voorwaarden


    Dit vonden zij van DJ DouBBle B op het trouwfeest

    “Onze DJ vrienden raadde Bart Beuting aan om muziek te draaien op onze bruiloft. We namen contact op en besproken de muziek. Na het gesprek hadden we er gelijk vertrouwen in dat dit helemaal goed ging komen! De feestavond zelf heeft Bart er echt een DIKKE PARTY van gemaakt!! De dansvloer heeft geen moment stil of leeg gestaan! Ook kreeg Bart aan het einde van de avond een bedankje van de gasten (Bartje Bedankt!!). Ook de dagen na het feest werd er nog veel over na gesproken over wat een feest het was en dat de DJ die er was zeer goed was en overal op in speelde!!! Bart je was super!!!”

    Bruidspaar Marleen en Arnout
    WhatsApp chat