• +316 24 42 45 77
  • info@djdoubbleb.nl

Over Bart Beuting

Over Bart Beuting

Bart Beuting is DJ DouBBle B, professionele All-Round DJ


Bart Beuting is DJ DouBBle B en ondertussen al een bekende naam in de Achterhoek. Een professioneel, ervaren en enthousiaste All-round DJ uit Lichtenvoorde. Al van jongs af aan heeft Bart een passie voor muziek en is altijd druk bezig geweest met het maken van muziek en interesse in licht en geluid. Zijn DJ carrière nam pas echt een serieuze wending nadat de vaste DJ van ‘t Doktertje onverwachts verhinderd was, toen is Bart achter de knoppen gezet en sindsdien niet meer weg te halen! Met veel plezier en enthousiaste is DJ DouBBle B in te schakelen voor ieder feest, voor jong en oud, klein of groot, DJ DouBBle B maakt van elk gelegenheid een groot feest! Neem contact op via 0624424577 samen bespreken we de mogelijkheden.

Muziek op elk feest!


DJ DouBBle B is te boeken voor diverse locaties, feesten en partijen. Met ruime DJ ervaring door heel Nederland en in het buitenland. Bart heeft 7 zomerseizoenen muziek verzorgd op de prachtige vakantiebestemming Lloret de Mar, in uitgaansgelegenheid Cartoon. Maar ook in de Sneeuw volledig volgens Apreski concept muziek verzorgd in Gerlos, Oostenrijk. Hoe klein of groot de gelegenheid, interactie met het publiek speelt een belangrijke rol. Door het publiek goed aan te voelen wordt eropin gespeeld met passende hits en genre’s met altijd een passend feest! Muziek op jouw feest? Neem contact op via info@djdoubbleb.nl

Uitgebreide All-Round muziekcollectie!

Met een uitgebreide All-round muziekcollectie is er voor iedereen wel wat! Met alle populaire muziekstijlen van Rock & Roll tot swingende disconummers uit de jaren 70/80 tot de grootste hits uit de top 40! Maar natuurlijk ook de gezelligste Nederlandstalige meezingers, apréski-hits, dance en happy hardcore of Rock muziek. En natuurlijk zijn verzoekjes van jouw gasten ook van harte welkom! In overleg bepalen we samen het genre muziek of thema dat jij graag wilt horen op jouw feest, zodat jij en jouw gasten volop kunnen genieten van een groot feest!

Informatie over DJ-apparatuur

DJ DouBBle B is een professionele en ervaren DJ die goed voorbereid op locatie komt, indien er geen apparatuur aanwezig is op locatie. Met beschikking tot een eigen DJ Booth dat er simpel en strak uitziet! Geheel verzorgd met licht en geluid installatie beschikt DJ Doubble B over professionele dj-apparatuur. Dit is ook uit te breiden met feestartikelen zoals een confetti kanon, opblaas figuren of een fotograaf. Op sommige locaties is alle benodigde apparatuur al aanwezig. Dit zal voorafgaande van het feest uitgebreid besproken worden zodat de benodigde apparatuur geheel verzorgd is.


Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Enkele referenties

Dancing De Radstake-Heelweg, City Lido-Groenlo, Holly’s-Eibergen, 3 gezusters- Groningen, Grand Café Postkantoor- Hoogeveen, Café De Smidse- Schagen, Bugsy’s- Haarlem, Lord Nelson- Meppel, TDF The Dance Factory- Berlikum. Buitenlandse referenties: Siofok en 3 zomerseizoenen in het bruisende vakantie gebied in Spanje, LLoret de Mar. Oostenrijk, Gerlos, Cartoon lloret de mar en little london Gerlos

WhatsApp chat