Over Bart Beuting

Over Bart Beuting

Bart Beuting is DJ DouBBle B, professionele allround DJ

Bart Beuting is DJ DouBBle B en een bekende naam in de Achterhoek. Een professionele, ervaren en enthousiaste allround DJ uit Lichtenvoorde. Al van jongs af aan heeft Bart een passie voor muziek. Zijn DJ-carrière nam pas echt een serieuze wending, nadat de vaste DJ van ‘t Doktertje onverwachts verhinderd was. Toen is Bart achter de knoppen gezet en sindsdien niet meer weg te halen! Met veel plezier en enthousiasme is DJ DouBBle B in te zetten voor ieder feest: Voor jong en oud, klein of groot maakt DJ DouBBle B van iedere gelegenheid een groot feest! Neem contact op via 0624424577 samen bespreken we de mogelijkheden.

DJ muziek op elk feest!

DJ DouBBle B is te boeken voor diverse locaties, feesten en partijen. Met ruime DJ-ervaring door heel Nederland en in het buitenland. Bart heeft vele zomers muziek verzorgd op de prachtige vakantiebestemming Lloret de Mar, in uitgaansgelegenheid Cartoon. Maar ook in de sneeuw, volledig volgens Apreski concept, muziek verzorgd in het Oostenrijkse Gerlos. Hoe klein of groot de gelegenheid ook is, interactie met het publiek speelt een belangrijke rol. Door het publiek goed aan te voelen met passende hits en genres zorgt Bart voor een geslaagd feest! Muziek op jouw feest? Neem contact op via info@djdoubbleb.nl

DJ Achterhoek

Uitgebreide allround muziekcollectie!

Met een uitgebreide allround muziekcollectie is er voor ieder wat wils! Met alle populaire muziekstijlen van Rock & Roll tot swingende disconummers uit de jaren 70/80 tot de grootste hits uit de top 40! Maar natuurlijk ook de gezelligste Nederlandstalige meezingers, apréski-hits, dance en happy hardcore of rockmuziek. Natuurlijk zijn verzoekjes van jouw gasten ook van harte welkom! In overleg bepalen we samen jouw muziekvoorkeur die jij graag wilt horen op jouw feest, zodat jij en jouw gasten volop kunnen genieten!

Informatie over DJ-apparatuur

DJ DouBBle B is een professionele en ervaren DJ die goed voorbereid op locatie komt, indien er geen apparatuur aanwezig is op locatie. Met beschikking tot een eigen DJ-booth die er strak uitziet! Geheel verzorgd met licht- en geluidinstallatie. Dit is ook uit te breiden met feestartikelen, zoals een confettikanon, opblaasfiguren of een fotograaf. Op sommige locaties is alle benodigde apparatuur al aanwezig. Dit zal voorafgaande aan het feest uitgebreid besproken worden.


Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

    Algemene voorwaarden


    Enkele referenties

    DJ DouBBle B is regelmatig DJ voor: Dancing De Radstake in Heelweg, City Lido in Groenlo, Holly’s in Eibergen, De Leeren Lampe in Raalte, Bubbels in Doetinchem, Bloopers in Arnhem, Bar ‘t Doktertje/Café De Kruup in Lichtenvoorde. Buitenlandse referenties Siofok en momenteel al vele jaren resident dj van De Cartoon in Lloret de mar (Spanje) en in het winterse Oostenrijk, Gerlos.

    De Drie Gezusters in Groningen, Grand Café Postkantoor in Hoogeveen, Café De Smidse in Schagen, Bugsy’s in Haarlem, Lord Nelson in Meppel, TDF The Dance Factory in Berlikum, zijn ook enkele bekende referenties waar Dj DouBBle B heeft gestaan

    WhatsApp chat