Contact

Contact

Neem vrijblijvend contact op met DJ DouBBle B

Op zoek naar een DJ voor jouw horecagelegenheid, besloten feest, bedrijfsevenement, kermis of andere gelegenheid? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag naar meer informatie om jouw wensen uitgebreid te bespreken. Apparatuur bijboeken is mogelijk, maar dit is niet verplicht.
Het kan zijn dat dit op de (feest)locatie namelijk al aanwezig is. Neem vrijblijvend contact op via onderstaand contactformulier.

Indien niet beschikbaar: Mocht DJ DouBBle B niet beschikbaar zijn op jou datum dan kijkt Bart graag met jou naar een gepaste en beschikbare DJ collega.


DJ DouBBle B

Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op met Bart Beuting. Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Bellen of Appen kan natuurlijk ook via:
06 24 42 45 77

    Algemene voorwaarden


    Enkele referenties

    DJ DouBBle B is regelmatig DJ voor: Dancing De Radstake in Heelweg, City Lido in Groenlo, Holly’s in Eibergen, De Leeren Lampe in Raalte, Bubbels in Doetinchem, Bloopers in Arnhem, Bar ‘t Doktertje/Café De Kruup in Lichtenvoorde. Buitenlandse referenties Siofok en momenteel al vele jaren resident dj van De Cartoon in Lloret de mar (Spanje) en in het winterse Oostenrijk, Gerlos.

    De Drie Gezusters in Groningen, Grand Café Postkantoor in Hoogeveen, Café De Smidse in Schagen, Bugsy’s in Haarlem, Lord Nelson in Meppel, TDF The Dance Factory in Berlikum, zijn ook enkele bekende referenties waar Dj DouBBle B heeft gestaan

    WhatsApp chat