Bedrijfsevents

Bedrijfsevents

Passende muziek voor ieder bedrijfsevent of zakelijke gelegenheid

Ben je opzoek naar passende achtergrondmuziek voor een bedrijfsevenement, bijvoorbeeld bij de opening van jouw bedrijf, nette presentatie, (netwerk/zakelijke)bijeenkomst of om een jubileum te vieren? DJ DouBBle B verzorgt graag de passende achtergrondmuziek die volledig is afgestemd op jouw wensen! Het is belangrijk dat alles tot in de puntjes is geregeld en daar kan DJ DouBBle B uitstekend bij helpen. DJ DouBBle B beschikt over eigen apparatuur, dit kun je erbij huren. De juiste sfeer met passende muziek op jouw bedrijfsevenement? Neem contact op via info@djdoubbleb.nl

Knallen met jouw bedrijfsfeest?

Ben je opzoek naar een DJ voor een knallend bedrijfsfeest? DJ Doubble B staat graag achter de knoppen met een breed aanbod muziekgenres die jij graag wilt horen op jouw bedrijfsfeest! Beleef een topavond samen met jouw collega’s met een DJ die de sfeer precies aanvoelt en hierop inspeelt met de juiste hits! In overleg is veel mogelijk, zo kun je kiezen voor bepaalde muziekgenres of een geheel eigen concept. Met een uitgebreide allround muziekcollectie is er voor iedereen wel wat! Met alle populaire muziekstijlen van Rock & Roll tot swingende disconummers uit de jaren 70/80 tot de grootste hits uit de top 40! Maar natuurlijk ook de gezelligste Nederlandstalige meezingers, apréski-hits, dance en happy hardcore of rockmuziek. En natuurlijk zijn verzoekjes van jouw gasten ook van harte welkom! Meteen jouw wensen bespreken? Bel 06 24 42 45 77.

DJ Bij bedrijfsevent
DJ op bedrijfsevent

Alles tot in puntjes geregeld

DJ Doubble B is een professionele en ervaren DJ die goed voorbereid op locatie komt. Met beschikking tot een eigen DJ Booth die er professioneel uitziet! Geheel verzorgd met licht en geluid, inclusief microfoons. Alles wordt van te voren uitgebreid besproken, zodat de avond vlekkeloos verloopt en jouw gasten /collega’s een gezellige bijeenkomst en avond zullen hebben!


Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bart Beuting DJ DouBBle B

    Algemene voorwaarden

    WhatsApp chat