• +316 24 42 45 77
  • info@djdoubbleb.nl

Bedrijfsevents

Bedrijfsevents

Passende muziek voor ieder bedrijfsevent of zakelijke gelegenheid

Ben je opzoek naar passende achtergrondmuziek voor een bedrijfsevenement? Bijvoorbeeld bij de opening van jouw bedrijf, nette presentatie, (netwerk/zakelijke)bijeenkomst, om het zoveel jarige bestaan te vieren of andere bijeenkomsten? DJ DouBBle B verzorgd graag de passende achtergrondmuziek volledig afgestemd op jouw wensen! Het is belangrijk dat alles tot in de puntjes is geregeld en daar kan DJ DouBBle B uitstekend bij helpen. DJ DouBBle B beschikt over eigen apparatuur, dit kun je erbij huren maar is niet verplicht wanneer er al apparatuur aanwezig is. De juiste sfeer met passende muziek op jouw bedrijfsevenement? Neem contact op via info@djdoubbleb.nl

Knallen met jouw bedrijfsfeest?

Ben je opzoek naar een DJ voor een knallend bedrijfsfeest? DJ Doubble B staat graag achter de knoppen met een breed aanbod muziekgenre’s die jij graag wilt horen op jouw bedrijfsfeest! Beleef een top avond samen met jouw collega’s met een DJ die de sfeer precies aanvoelt en hierop inspeelt met de juiste hits! In overleg is veel mogelijk, zo kun je kiezen voor bepaalde muziekgenres of een geheel eigen concept. Met een uitgebreide All-Round muziekcollectie is er voor iedereen wel wat! Met alle populaire muziekstijlen van Rock & Roll tot swingende disconummers uit de jaren 70/80 tot de grootste hits uit de top 40! Maar natuurlijk ook de gezelligste Nederlandstalige meezingers, apréski-hits, dance en happy hardcore of Rock muziek. En natuurlijk zijn verzoekjes van jouw gasten ook van harte welkom! Meteen jouw wensen bespreken? Bel 06 24 42 45 77.

Alles tot in puntjes geregeld

DJ Doubble B is een professionele en ervaren DJ die goed voorbereid op locatie komt. Met beschikking tot een eigen DJ Booth dat er simpel en strak uitziet! Geheel verzorgd met licht en geluid, inclusief microfoons installatie beschikt DJ Doubble B over professionele dj-appratuur. Zodat jouw bijeenkomst of presentatie voorzien is van de benodigde apparatuur en passend geluid voor bij de presentatie of opening van jouw bedrijf. Alles wordt van te voren uitgebreid besproken zodat de avond vlekkeloos verloopt. En jouw gasten /collega’s een gezellige bijeenkomst en avond zullen hebben!


Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

DJ DouBBle B

WhatsApp chat