Diensten

All-Round DJ voor ieder feest of evenement!

DJ DouBBle B uit Lichtenvoorde de Achterhoek maakt met zijn passie voor muziek van elke gelegenheid zowel door heel Nederland als in het buitenland één groot feest. Door in te spelen op het publiek wordt de dansvloer snel gevuld. Voorafgaande is er uitgebreid contact om jouw wensen en muziekvoorkeuren te besprek, zodat alles tot in de puntjes geregeld is voor jouw feest of evenement. Het benodigde DJ apparatuur zoals eigen DJ booth, licht, geluid, confetti of eventuele feest artikelen behoren dan ook tot de opties. Boek nu DJ DouBBle B een professionele DJ voor:

Horeca

DJ voor horecagelegenheden: café's, zalencentra, discotheken en de gezelligste barretjes. Alles is mogelijk met muziek die inspeelt op de sfeer!

Besloten feesten

Maak de sfeer compleet op jouw verjaardag, jubileum of vier jullie huwelijksjaren! Je wensen worden besproken om er een mooi feest van te maken.

Themafeesten

Er zijn veel soorten thema's! Bespreek je wensen met een DJ die je graag verder helpt en maak het feest compleet met een DJ die inspeelt op het publiek!

Bedrijfsevents

Achtergrondmuziek nodig voor een nette presentatie, bijeenkomst of bedrijfsopening? Passende muziek voor iedere zakelijke gelegenheid.

Bruiloften

Alles tot in de puntjes geregeld hebben voor de belangrijkste dag? Maak de bruiloft compleet met een DJ die muziek en apparatuur op locatie verzorgt.

Kermis/Events

DJ muziek voor elk event! Boek nu jouw DJ DouBBle B voor kermissen, carnavallen, volksfeesten klein of groot, gegarandeerd een groot feest!

Ervaren, persoonlijke en professionele DJ op jouw feest? Boek DJ Doubble B!

Met voorafgaand uitgebreid contact om de jouw wensen en muziekgenre's te bespreken, zodat alles tot in de puntjes is geregeld en jij volledig kunt genieten van jouw feest of evenement met de leukste hits! Neem contact op met Bart voor meer informatie.
Contact

WhatsApp chat