• +316 24 42 45 77
  • info@djdoubbleb.nl

Horeca

Horeca

Opzoek naar een DJ voor jouw horecagelegenheid?

DJ Doubble B is een ervaren feest DJ en draait regelmatig in vaste horecazaken en uitgaansgelegenheden tot laat in de avond. Vaak te vinden achter de knoppen bij ’t Doktertje in Lichtenvoorde, Uitgaansgelegenheid de Radstake in de Heelweg of City Lido in Groenlo. Tijdens het uitgaansleven verzorgt DJ Doubble B feestmuziek van verschillende muziek genres en weet altijd goed in te spelen op de sfeer en energie in de zaal. Maak van jouw uitgaansgelegenheid een feest en krijg iedereen aan het dansen! Opzoek naar een DJ voor in jouw discotheek, zalencentrum of café? DJ Doubble B verzorgt een top avond! Neem contact op via info@djdoubbleb.nl.

Een groot feest tijdens het uitgaan!

Maak een groot feest van jouw discotheek, club of uitgaansgelegenheid met een DJ die de sfeer precies aanvoelt! In overleg is veel mogelijk, zo kun je kiezen voor bepaalde muziekgenres of een geheel eigen concept. Samen bespreken we de mogelijkheden en denken we met je mee!

DJ Boeken?

Opzoek naar een enthousiaste en professionele DJ voor in jouw horecazaak? DJ Doubble B is te boeken voor verschillende feesten, cafés, discotheken of uitgaansgelegenheden. Neem contact op via 06 24 42 45 77 en vraag naar de mogelijkheden. Beschikt jouw horecazaak, café of zalencentrum niet over een DJ booth of draaitafel? Geen probleem, DJ Doubble B beschikt over professionele materiaal zoals licht en geluid, feest artikelen en eigen DJ Booth.


Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Enkele referenties

Dancing De Radstake-Heelweg, City Lido-Groenlo, Holly’s-Eibergen, 3 gezusters- Groningen, Grand Café Postkantoor- Hoogeveen, Café De Smidse- Schagen, Bugsy’s- Haarlem, Lord Nelson- Meppel, TDF The Dance Factory- Berlikum. Buitenlandse referenties: Siofok en 3 zomerseizoenen in het bruisende vakantie gebied in Spanje, LLoret de Mar. Oostenrijk, Gerlos.

WhatsApp chat