Horeca

Horeca

Professionele DJ voor jouw bar, café of discotheek

DJ Doubble B is een ervaren feest-DJ en draait regelmatig in vaste horecazaken en uitgaansgelegenheden tot laat in de avond. Hij is vaak te vinden achter de knoppen bij ’t Doktertje in Lichtenvoorde, uitgaansgelegenheid de Radstake in Heelweg of City Lido in Groenlo. Tijdens het uitgaansleven verzorgt DJ Doubble B feestmuziek van verschillende muziekgenres en weet altijd goed in te spelen op de sfeer en energie in de zaal. Maak van jouw uitgaansgelegenheid een feest en krijg iedereen aan het dansen! Op zoek naar een DJ voor in jouw discotheek, zalencentrum of café? DJ Doubble B verzorgt een topavond! Neem contact op via info@djdoubbleb.nl.

Een groot feest tijdens het uitgaan!

Maak een groot feest van jouw discotheek, club of uitgaansgelegenheid met een DJ die de sfeer precies aanvoelt! In overleg is veel mogelijk, zo kun je kiezen voor bepaalde muziekgenres of een geheel eigen concept. Samen bespreken we de mogelijkheden en denken we met je mee! DJ DouBBle B heeft ervaring met draaien in café’s, bar of discotheek en kan de sfeer goed aanvoelen en speelt hierop in!

DJ Feesttent BeachParty Beltrum
DJ City Lido Groenlo DJ DouBBle B

DJ voor jouw bar, cafe of discotheek?

Op zoek naar een enthousiaste en professionele DJ voor in jouw horecazaak? DJ Doubble B is te boeken voor verschillende feesten, café’s, discotheken of uitgaansgelegenheden. Neem contact op via 06 24 42 45 77 en vraag naar de mogelijkheden. Beschikt jouw horecazaak, café of zalencentrum niet over een DJ-booth of draaitafel? Geen probleem, DJ Doubble B beschikt over professionele materiaal zoals licht en geluid, feestartikelen en eigen DJ-booth.


Professionele DJ boeken?

Boek DJ DouBBle B voor jouw café, bar, discotheek, zalencentrum of feestavond!

Neem contact op om uitgebreid jouw wensen te bespreken of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Het is mogelijk om DJ-apparatuur bij te boeken, indien dit op de locatie niet aanwezig is.

Bart Beuting DJ DouBBle B

Contact opnemen

    Algemene voorwaarden


    Enkele referenties

    DJ DouBBle B draait regelmatig bij Dancing De Radstake in Heelweg, City Lido in Groenlo, Holly’s in Eibergen, De Drie Gezusters in Groningen, Grand Café Postkantoor in Hoogeveen, Café De Smidse in Schagen, Bugsy’s in Haarlem, Lord Nelson in Meppel, TDF The Dance Factory in Berlikum. Buitenlandse referenties Siofok en drie zomers in het bruisende vakantiegebied in Spanje, LLoret de Mar en Oostenrijk, Gerlos.

    WhatsApp chat