• +316 24 42 45 77
  • info@djdoubbleb.nl

Horeca

Horeca

Professionele DJ voor jouw bar, café of discotheek

DJ Doubble B is een ervaren feest DJ en draait regelmatig in vaste horecazaken en uitgaansgelegenheden tot laat in de avond. Vaak te vinden achter de knoppen bij ’t Doktertje in Lichtenvoorde, Uitgaansgelegenheid de Radstake in de Heelweg of City Lido in Groenlo. Tijdens het uitgaansleven verzorgt DJ Doubble B feestmuziek van verschillende muziek genres en weet altijd goed in te spelen op de sfeer en energie in de zaal. Maak van jouw uitgaansgelegenheid een feest en krijg iedereen aan het dansen! Opzoek naar een DJ voor in jouw discotheek, zalencentrum of café? DJ Doubble B verzorgt een top avond! Neem contact op via info@djdoubbleb.nl.

DJ DouBBle B Radstake Dancing
DJ DouBBle B DJ Cafe Bar Radstake Heelweg

Een groot feest tijdens het uitgaan!

Maak een groot feest van jouw discotheek, club of uitgaansgelegenheid met een DJ die de sfeer precies aanvoelt! In overleg is veel mogelijk, zo kun je kiezen voor bepaalde muziekgenres of een geheel eigen concept. Samen bespreken we de mogelijkheden en denken we met je mee! DJ DouBBle B heeft ervaring met draaien in café’s, bar of discotheek en kan de sfeer goed aanvoelen en speelt hierop in met passende feest muziek!

DJ Feesttent BeachParty Beltrum
DJ City Lido Groenlo DJ DouBBle B

DJ voor jouw bar, cafe of discotheek?

Opzoek naar een enthousiaste en professionele DJ voor in jouw horecazaak? DJ Doubble B is te boeken voor verschillende feesten, cafés, discotheken of uitgaansgelegenheden. Neem contact op via 06 24 42 45 77 en vraag naar de mogelijkheden. Beschikt jouw horecazaak, café of zalencentrum niet over een DJ booth of draaitafel? Geen probleem, DJ Doubble B beschikt over professionele materiaal zoals licht en geluid, feest artikelen en eigen DJ Booth.


Professionele DJ boeken?

Op zoek naar een professioneel en ervaren DJ die een groot feest maakt tijdens het uitgaan? Boek dan DJ DouBBle B voor jouw café, bar, discotheek, zalencentrum of feestavond!

Neem contact op om uitgebreid jouw wensen te bespreken of vraag geheel vrijblijvend een offerte op. Het is mogelijk om DJ apparatuur bij te boeken, indien dit op de locatie niet aanwezig is(maar is niet verplicht).

DJ Event DJ Bar Cafe Arnhem

Contact opnemen


Enkele referenties

DJ DouBBle B draait regelmatig bij: Dancing De Radstake Heelweg, City Lido Groenlo, Holly’s Eibergen, 3 gezusters Groningen, Grand Café Postkantoor Hoogeveen, Café De Smidse- Schagen, Bugsy’s Haarlem, Lord Nelson Meppel, TDF The Dance Factory Berlikum. Buitenlandse referenties: Siofok en 3 zomerseizoenen in het bruisende vakantie gebied in Spanje, LLoret de Mar. Oostenrijk, Gerlos.

WhatsApp chat