Professionele DJ

Professionele DJ

Professionele DJ voor ieder feest

Binnenkort iets te vieren of muziek nodig op een bedrijfsevenement of tijdens een bedrijfsfeest? Een besloten feest zoals jubileum, verjaardag of familiedag? Jullie grote dag afsluiten met sfeervolle/party muziek met een professionele DJ op jullie bruiloft? Als professionele DJ verzorgt DJ DouBBle B alles tot in de puntjes voor jouw feest en in overleg is er veel mogelijk. Is er geen apparatuur aanwezig op de locatie dan is het mogelijk om dit bij te boeken maar dit is niet verplicht.

Bart Beuting is DJ DouBBle B uit Lichtenvoorde en heeft al vanaf jongs af aan een passie voor muziek! Vanuit deze passie is zijn werk ontstaan en draait hij graag vele avonden de mooiste hits voor jouw feestavond of evenement! Voorafgaand is er uitgebreid contact om jouw of jullie wensen en muzieksmaken uitgebreid te bespreken. Het wordt gegarandeerd een gezellig feest! Als professionele DJ wordt er goed ingespeeld op het publiek en wordt de dansvloer snel gevuld!

Professionele DJ voor evenementen en feesten

Organiseert u binnenkort de kermis of een feestavond? Zoekt u afwisseling met de band of DJ muziek voor tot in de late uurtjes? Al druk bezig met de voorbereidingen voor de carnavalsavond, koningsdag, eerste- of tweedekerstdag, buurtfeesten of andere evenementen of feesten? Op zoek naar een professionele DJ om het feest compleet te maken? DJ is DJ DouBBle B ook te boeken voor de grotere evenementen en diverse feesten of tijdens feestdagen. Met jarenlange ervaring in binnen- en buitenland speelt Bart goed in op het publiek en wordt het een mooi feest!

DJ DouBBle B is inmiddels al een professionele DJ en bekende naam in de Achterhoek en omgeving. Het wordt een gezellig avond of afsluiter tot in de late uurtjes met passende muziek en afwisseling van plaatjes zoals 70’s- 80-s- 90’s-00’s, Top 40/hedendaagse muziek, Nederlandstalig, dance, trance, hardstyle, meezingers, rock en meer! Alles wordt van te voren uitgebreid besproken en afgestemd op jullie wensen. Neem vrijblijvend contact op!


Boek DJ DouBBle B

DJ DouBBle B verzorgt graag de muziek op jouw evenement, kermis, bruiloft of besloten feest. In overleg is veel mogelijk!
Neem contact of vraag vrijblijvend een offerte op via info@djdoubbleb.nl.
Direct contact? App naar: 06 24 42 45 77. Indien DJ DouBBle B niet beschikbaar is op de aangegeven datum, dan wordt gekeken naar een beschikbare DJ-collega.

Contact opnemen

    Algemene voorwaarden

    WhatsApp chat