DJ Varsseveld

DJ Varsseveld

Ben je op zoek naar een DJ voor een besloten feest, evenement, horeca of uitgaansavond, bruiloft, kermis of bedrijfsfeest? Dan ben je bij DJ DouBBle B uit Lichtenvoorde aan het juiste adres. Bart Beuting is DJ DouBBle B en inmiddels al een bekende naam in de Achterhoek.

DJ DouBBle B is breed inzetbaar en verzorgt de muziek tot in de puntjes op jouw feest in Varsseveld. Of je nu een DJ zoekt voor een verjaardag, jubileum of bruiloft, bij deze dj ben je aan het juiste adres.

DJ voor jouw feest in Varsseveld

Hoe groot of klein het feest ook is, we maken er een gezellig feest van! De muziekgenres worden volledig afgestemd op jouw of jullie voorkeur of thema van het feest. Zo zal de dansvloer snel gevuld worden en wordt het een gezellig feest. Wil je meer weten? Neem dan contact op met info@djdoubbleb.nl voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Bruiloft DJ Varsseveld

Jullie bruiloft is een bijzondere dag, daarbij wil je natuurlijk alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd hebben met een bruiloft DJ. De muziek is daarbij zeker belangrijk! Wil je jullie bruiloft voorzien van passende muziek voor jullie openingsdans en de gasten? Dan kun je dit allemaal vooraf uitgebreid bespreken. DJ DouBBle B komt geheel verzorgd op de locatie van jullie feest of bruiloft. Met beschikking over een eigen nette DJ Booth, licht show en/of microfoons is alles tot in de puntjes verzorgd met professionele apparatuur.

Bekijk hier foto’s voor een sfeer impressie van Dj DouBBle B.

Bruiloft DJ
Bruiloft DJ avondfeest

Muziek voor ieder feest

Als DJ verzorgt Bart graag de live muziek op jullie besloten feest zoals een jubileum, verjaardag etc. De muziekgenre wordt afgestemd op jouw muziekvoorkeur zodat jij en jouw gasten kunnen genieten van passende muziek. Met afwisseling van plaatjes zoals 70’s- 80-s- 90’s-00’s, top 40/hedendaagse muziek. Wil jij een specifieke muziekgenres horen op jouw feest of verjaardag.

Evenementen DJ Varsseveld

Naast besloten feesten of bruiloften is DJ DouBBle B ook inzetbaar om muziek te verzorgen op evenementen zoals kermissen, volksfeesten, oktoberfeesten, beach party, thema feesten, festivals en meer. Bart brengt de sfeer er goed in met passende muziek en speelt in op het publiek. Zo wordt het gegarandeerd een gezellige avond!

DJ op bedrijfsevent

Boek dj voor jullie feest of bruiloft in Varsseveld

Wil je DJ DouBBle B boeken voor jullie feest, bruiloft of evenement? Of wil je eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaande formulier.

    Algemene voorwaarden

    WhatsApp chat