DJ Gelderland

DJ Gelderland

Professionele DJ uit Gelderland

Organiseer jij binnenkort een feest of evenement? Ben jij op zoek naar een ervaren en professionele DJ voor in jouw horecazaak, café, feestcafé, bar, nachtclub of discotheek in Gelderland? Boek dan DJ DouBBle B uit Lichtenvoorde. Bart Beuting is DJ DouBBle B en maakt een groot en gezellig feest van jouw evenement in Gelderland. Wil jij meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Neem vrijblijvend contact op via info@djdoubbleb.nl

.

Ervaren DJ Gelderland

DJ DouBBle B heeft jarenlange ervaring en heeft een passie voor muziek. Al vele jaren verzorgt Bart live muziek op diverse feesten en partijen in Gelderland. DJ DouBBle B draait regelmatig op kermissen, tentfeesten, koningsdagen, oktoberfeesten, oud en nieuw feesten, carnaval, Hollandstalige avonden of après-ki feesten in Gelderland. Geen feest is te klein of groot voor DJ DouBBle B! Met ervaring door heel Nederland en buitenland haalt u een professioneel en ervaren DJ naar jouw feest in Gelderland.

Op diverse feestavonden of themafeest verzorgt DJ DouBBle B passende muziek zoals 70’s- 80-s- 90’s-00’s, top 40/hedendaagse muziek en beachparty’s. DJ DouBBle B speelt in op de sfeer van het publiek, zo wordt de dansvloer snel gevuld. Wil jij een specifieke muziekgenres horen op jouw feest in de Gelderland? Dan bespreken we vooraf uitgebreid de muziekvoorkeur en wensen.

DJ nodig voor jouw feest in Gelderland?

Ben jij op zoek naar een gezellige DJ om jouw besloten feest in de Gelderland compleet te maken? Vier jij binnenkort jouw verjaardag, jubileum, een zakelijke bijeenkomst of bedrijfsopening? DJ DouBBle B verzorgt live DJ muziek of achtergrondmuziek! Ook op hele bijzondere en speciale dagen zoals een bruiloft verzorgt DJ DouBBle B met veel plezier de zaal van DJ muziek. Voorafgaand wordt uitgebreid alles besproken; apparatuur, licht- en geluid, microfoon, feestartikelen en muziekvoorkeur. Zo wordt alles tot in de puntjes geregeld voor de feestdag zodat jij en je gasten optimaal kunnen genieten!

DJ DouBBle B biedt een ruim aanbod aan genres zoals Dance, Top 40, 80/90’s, après ski en meer is er altijd wel muziek die aansluit bij jou wensen. Jullie bruiloft volledig in de stijl van jullie muziekvoorkeur? Geen probleem. Alles is mogelijk, ook kunnen gasten nummers aanvragen.

Professionele DJ apparatuur

Als professionele en ervaren DJ beschikt DJ DouBBle B over eigen DJ booth met licht, geluid (microfoons) en feestartikelen. Het is niet verplicht om apparatuur bij te boeken, het kan namelijk zijn dat dit al op de locatie aanwezig is. Dit wordt van te voren besproken en afgestemd met jou en de locatie. Er is persoonlijk en uitgebreid contact om de mogelijkheden te bespreken.


Boek DJ Gelderland

DJ DouBBle B verzorgt graag DJ muziek op jouw evenement, kermis, bruiloft of besloten feest in Gelderland. In overleg is veel mogelijk! Neem contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte op.

Indien DJ DouBBle B niet beschikbaar is op de aangegeven datum dan kijkt Bart graag voor jou naar een gepaste en beschikbare DJ collega.

DJ Gelderland

Contact opnemen

    Algemene voorwaarden

    WhatsApp chat