DJ Eibergen

DJ Eibergen

DJ voor Besloten feest in Eibergen

Boek DJ DouBBle B voor jouw besloten feest. Een verjaardag, jubileum of bruidsfeest? Met een DJ wordt het extra gezellig op jouw feest. Muziek en licht samen zorgt voor een sfeervolle avond. De dansvloer zal snel gevuld worden. Heb jij speciale wensen voor muziek of genres? Dit kan voortijd uitgebreid besproken worden zodat de avond helemaal aansluit op jouw wensen. Met een breed aanbod van plaatjes zoals 70’s- 80-s- 90’s-00’s, Top 40/hedendaagse muziek wordt het gegarandeerd een gezellig feest. Ook is het mogelijk om plaatjes aan te vragen. DJ DouBBle B stemt met de feestlocatie af of er apparatuur aanwezig is, het is niet verplicht om dit bij te boeken. Voor het feest wordt alles uitgebreid gesproken, alles wordt tot in de puntjes geregeld voor jouw feest in Eibergen.

DJ voor feest of evenement in Eibergen

DJ DouBBle B draait regelmatig in diverse café’s en discotheken. Met ervaring in binnen- en buitenland (Spanje, Oostenrijk) weet DJ DouBBle B goed in te spelen op het publiek en wordt het gegarandeerd een gezellig feest! In de Achterhoek en omgeving draait Bart regelmatig op kermissen, carnaval, apres ski avonden, thema feesten, koningsdag, kerstmis, 80/90’s of Hollandse avonden. Ook inzetbaar met afwisseling of ter afsluiting naast de feestband op jouw feest in Eibergen. In overleg is er veel mogelijk. Van te voren bespreken we uitgebreid de wensen van de organisatie zodat het feest soepel verloopt. Indien gewenst kan professioneel DJ apparatuur en licht bijgeboekt worden. Meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem contact op via info@djdoubbleb.nl.

Professioneel DJ-apparatuur beschikbaar

Als professionele en ervaren DJ beschikt DJ DouBBle B over eigen DJ-booth met licht, geluid en feestartikelen. Het is niet verplicht om apparatuur bij te boeken, het kan namelijk zijn dat dit al op de locatie aanwezig is. Dit wordt van tevoren besproken en afgestemd met jou en de locatie. Er is persoonlijk en uitgebreid contact om de mogelijkheden te bespreken.


Boek DJ Eibergen

DJ DouBBle B verzorgt graag DJ muziek op jouw evenement, kermis, bruiloft of besloten feest in Eibergen. In overleg is veel mogelijk! Neem contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte op via het contactformulier.

Indien DJ DouBBle B niet beschikbaar is op de aangegeven datum, dan kijkt Bart graag voor jou naar een beschikbare DJ-collega.

Contact opnemen

    Algemene voorwaarden

    WhatsApp chat