DJ Doetinchem

DJ Doetinchem

Bart Beuting is DJ DouBBle B uit Lichtenvoorde en inmiddels al een bekende naam in de Achterhoek. Al van jongs af aan heeft Bart een passie voor licht en geluid. Bart heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt en staat met veel plezier vele weekenden en avonden achter de draaitafel. DJ DouBBle B draait ieder weekend in diverse horecagelegenheden in feestcafés of besloten feesten. DJ DouBBle B is breed inzetbaar en maakt van ieder feest, hoe klein of groot een gezellig feest! Bart heeft ervaring in Nederland en buitenland en speelt goed in op het publiek, met wisselende hitjes is er voor ieder wat wils! De dansvloer zal snel gevuld worden.

DJ DouBBle B voor jouw evenement in Doetinchem

Organiseer jij binnenkort een groot feest in Doetinchem? Ben jij op zoek naar een DJ voor de avond of afwisseling met de band? DJ DouBBle B heeft ervaring in het draaien op grotere evenementen zoals koningsdagen, volksfeesten, kermissen, carnaval of themafeesten zoals après ski en Hollandse avonden. Daarnaast draait DJ DouBBle B ook regelmatig op kermissen, tentfeesten, themafeesten, nieuwjaarsfeesten en beachparty’s. Met muziekgenres volledig afgestemd op het thema van jouw feest zal de dansvloer snel gevuld worden en wordt het een gezellig feest! Neem vrijblijvend contact op met DJ DouBBle B om de mogelijkheden en beschikbaarheid te bespreken via info@djdoubbleb.nl.

dj doetinchem

DJ voor jouw besloten feest of bruiloft in Doetinchem

DJ DouBBle B verzorgt graag de live muziek op jouw besloten feest zoals een jubileum of verjaardag. De muziekgenre wordt volledig afgestemd op jouw muziekvoorkeur zodat jij en jouw gasten kunnen genieten van passende muziek. Met afwisseling van plaatjes zoals 70’s- 80-s- 90’s-00’s, top 40/hedendaagse muziek. Wil jij een specifieke muziekgenres horen op jouw feest of jullie bruiloft in Doetinchem? Dat is ook mogelijk! DJ DouBBle B heeft al vele bruiloften compleet gemaakt als bruiloft DJ, maak ook jullie dag onvergetelijk! Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden via 06 24 42 45 77.

Bedrijfs DJ nodig in Doetinchem?

Organiseer jij binnenkort een personeelsfeest, bedrijfsevent of zakelijke bijeenkomst? Of open jij een nieuw bedrijfspand? Of heeft jouw organisatie binnenkort een jubilaris of jubileum te vieren? DJ DouBBle B verzorgt de achtergrond muziek of live DJ muziek voor jouw bedrijf. Komt er een woordje aan te pas tijdens een presentatie? Ook dan biedt DJ DouBBle B passende licht installatie en geluid met microfoons en speakers ter ondersteuning. Bedrijfs DJ nodig? Neem vrijblijvend contact op via info@djdoubbleb.nl.

DJ Doetinchem

Professionele DJ apparatuur beschikbaar

Als professionele en ervaren DJ beschikt DJ DouBBle B over eigen DJ booth met licht, geluid (microfoon) en feestartikelen. Het is niet verplicht om apparatuur bij te boeken, het kan namelijk zijn dat dit al op de locatie aanwezig is. Dit wordt van te voren besproken en afgestemd met jou en de locatie. Er is persoonlijk en uitgebreid contact om jullie wensen te bespreken.


DJ nodig in Doetinchem?

DJ DouBBle B heeft veel ervaring in het verzorgen van DJ muziek tijdens grote evenementen maar ook tijdens besloten feesten of speciale gelegenheden zoals een bruiloft. Ben jij op zoek naar een professioneel en ervaren DJ die goed voorbereid op locatie komt bij jouw gelegenheid in Doetinchem en met je meedenkt? Neem dan vrijblijvend contact op via info@djdoubbleb.nl. Of bel/app naar: 06 24 42 45 77.

Indien DJ DouBBle B niet beschikbaar is op de aangegeven datum dan kijkt Bart graag voor jou naar een gepaste en beschikbare DJ collega.

DJ nodig in Doetinchem

Contact opnemen

    Algemene voorwaarden

    WhatsApp chat