DJ Dinxperlo

DJ Dinxperlo

Binnenkort iets te vieren in Dinxperlo en ben je op zoek naar een professionele en ervaren DJ? Zoek je een DJ voor jouw verjaardag, besloten feest, jubileum, bedrijfsevent of bruiloft DJ? Bart Beuting, beter bekend als DJ DouBBle B uit Lichtenvoorde, is inmiddels al een bekende naam in de Achterhoek en Dinxperlo. Van jongs af aan heeft Bart een passie voor het draaien van muziek, licht en geluid. Hij speelt perfect in op het publiek, waardoor het gegarandeerd een groot feest wordt op jullie speciale dag of jouw feest. Met een gevarieerde mix van plaatjes uit de jaren 70, 80, 90, 2000 en de huidige Top 40/hedendaagse muziek wordt het absoluut een gezellig feest. De dansvloer zal snel gevuld zijn, en verzoeknummers zijn altijd welkom. Heb je een voorkeur voor een bepaald muziekgenre? In een persoonlijk gesprek bespreken we graag uitgebreid jouw wensen.

DJ voor besloten feest of bruiloft in Dinxperlo


Op zoek naar een ervaren DJ voor jouw besloten feest of bruiloft in Dinxperlo? Zoek niet verder! DJ DouBBle B staat klaar om jouw speciale gelegenheid te voorzien van de perfecte muzikale ambiance. Met een uitgebreide passie voor muziek, licht en geluid, weet DJ DouBBle B moeiteloos het publiek te betrekken en de dansvloer tot leven te brengen. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, jubileum, bedrijfsevent of huwelijksfeest, DJ DouBBle B zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Met een gevarieerde selectie van muziekgenres, van klassiekers tot hedendaagse hits, wordt het gegarandeerd een feest om nooit te vergeten. Neem nu contact op om DJ DouBBle B te boeken voor jouw besloten feest of bruiloft in Dinxperlo en maak van jouw evenement een succes!

DJ huren voor tentfeest, evenement of feest in Dinxperlo?

Op zoek naar een professionele DJ om jouw tentfeest, evenement of feest in Dinxperlo tot een daverend succes te maken? Zoek niet verder! DJ DouBBle B staat klaar om de perfecte muzikale sfeer te verzorgen voor jouw speciale gelegenheid. Met een schat aan ervaring en een brede kennis van muziekgenres, weet DJ DouBBle B moeiteloos het publiek te entertainen en de dansvloer tot leven te brengen. Of het nu gaat om een grootschalig tentfeest, een bedrijfsevenement of een intiem feest, DJ DouBBle B past zich naadloos aan bij jouw wensen en voorkeuren. Vertrouw op de expertise van DJ DouBBle B om jouw evenement in Dinxperlo onvergetelijk te maken. Neem vandaag nog contact op en boek DJ DouBBle B voor een feest om nooit te vergeten!

DJ huren in Dinxperlo?

DJ DouBBle B verzorgt graag DJ-muziek op jouw evenement, kermis, bruiloft of besloten feest in Dinxperlo.

In overleg is veel mogelijk. Neem contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte op via info@djdoubbleb.nl. Of WhatsApp naar: 06 24 42 45 77.

Contact opnemen

    Algemene voorwaarden

    WhatsApp chat