DJ Breedenbroek

DJ Breedenbroek

Organiseer jij binnenkort een feest of evenement in Breedenbroek en ben je op zoek naar een professionele en ervaren DJ? Zoek niet verder! DJ DouBBle B, ook wel bekend als Bart Beuting uit Lichtenvoorde, is een vertrouwde naam in de Achterhoek en Breedenbroek. Met een diepgewortelde passie voor muziek, licht en geluid, weet DJ DouBBle B feilloos aan te sluiten bij het publiek en de dansvloer tot leven te brengen. Of je nu een verjaardagsfeest, jubileum, bedrijfsevenement of bruiloft organiseert, DJ DouBBle B staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Met een gevarieerd repertoire, variërend van klassieke hits uit de jaren 70, 80, 90 en 2000 tot de nieuwste top 40 en hedendaagse muziek, wordt jouw evenement in Breedenbroek gegarandeerd een knalfeest! Neem vandaag nog contact op om DJ DouBBle B te boeken voor jouw besloten feest of bruiloft in Breedenbroek en maak van jouw gelegenheid een groot succes!

Feest met bruiloft DJ

DJ Huren in Breedenbroek?

DJ DouBBle B verzorgt graag DJ-muziek op jouw evenement, kermis, bruiloft, besloten feest, verjaardag of verenigingsfeestje in Breedenbroek.

In overleg is veel mogelijk. Neem contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte op via info@djdoubbleb.nl. Of WhatsApp naar: 06 24 42 45 77.

Contact opnemen

    Algemene voorwaarden

    WhatsApp chat