DJ Borculo

DJ Borculo

Boek DJ DouBBle B voor besloten feest of bruiloft in Borculo

Binnenkort iets te vieren in Borculo en ben je opzoek naar een professioneel en ervaren DJ? Zoek je een DJ voor jouw verjaardag, besloten feest, jubileum, bedrijfsevent of bruiloft DJ? Bart Beuting is DJ DouBBle B uit Lichtenvoorde en inmiddels al een bekende naam in de Achterhoek en Borculo. DJ DouBBle B is al van jongs af aan geïnteresseerd in het draaien van muziek, licht en geluid. Bart speelt in op het publiek zo wordt het gegarandeerd een groot feest op jullie speciale dag of jouw feest. Met afwisseling van plaatjes zoals 70’s- 80-s- 90’s-00’s, Top 40/hedendaagse muziek wordt het gegarandeerd een gezellig feest. De dansvloer wordt snel gevuld en er kunnen plaatjes aangevraagd worden. Heb jij voorkeur voor een muziek genre? Van te voren bespreken we uitgebreid jouw wensen in een persoonlijk gesprek. 

Feest of Event in Borculo?

Organiseer jij binnenkort een groot feest in Borculo? Ben jij op zoek naar een DJ voor de avond of afwisseling met de band? DJ DouBBle B heeft ervaring in het draaien op grotere evenementen, zoals Koningsdag, volksfeesten, kermissen, carnaval of themafeesten, zoals après-ski en Hollandse avonden. Daarnaast draait DJ DouBBle B ook regelmatig op tentfeesten, Oud en Nieuw en beachparty’s. Met muziekgenres volledig afgestemd op het thema van jouw feest zal de dansvloer snel gevuld worden en wordt het een gezellig feest! Neem vrijblijvend contact op met DJ DouBBle B via onderstaande contactformulier om de mogelijkheden en beschikbaarheid te bespreken via info@djdoubbleb.nl.

DJ Borculo

Compleet verzorgd op locatie

Als professionele en ervaren DJ beschikt DJ DouBBle B over eigen DJ-booth met licht, geluid (microfoons) en diverse feestartikelen. Het bijboeken van apparatuur is niet verplicht, dit kan op de (feest)locatie al aanwezig zijn. Hiervoor heeft DJ DouBBle B van te voren contact met de locatie. Alles wordt van te voren besproken zodat alles tot in de puntjes is geregeld voor jouw feest. Er is persoonlijk en uitgebreid contact om de mogelijkheden te bespreken.


Boek DJ voor Borculo

DJ DouBBle B verzorgt graag DJ-muziek op jouw evenement, kermis, bruiloft of besloten feest in Bocrulo. In overleg is veel mogelijk. Neem contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte op via info@djdoubbleb.nl. Of WhatsApp naar: 06 24 42 45 77.
Indien DJ DouBBle B niet beschikbaar is op de aangegeven datum dan wordt gekeken naar een beschikbare DJ-collega.

Contact opnemen

    Algemene voorwaarden

    WhatsApp chat