DJ Arnhem

DJ Arnhem

Ben je op zoek naar een ervaren en professionele DJ voor jouw bruiloft, besloten feest, bedrijfsevent of horecagelegenheid? Dan ben je bij DJ DouBBle B uit Lichtenvoorde aan het juiste adres. Bart Beuting is DJ DouBBle B en draait regelmatig op diverse horeca avonden in Arnhem. Met ervaringen op diverse feesten, partijen, bruiloften en zakelijke gelegenheiden wordt de muziek tot in de puntjes verzorgd.

Of het nu gaat om een besloten feest of live muziek na de band op jullie bruiloft of jubileum. DJ DouBBle B is voor de hele Achterhoek in te schakelen voor diverse gelegenheden. Denk aan bruiloften, besloten feest, verjaardagen, jubileums, kermissen, events, horecagelegenheden o.a. cafés, discotheek of bar. Iets zakelijks te vieren? Zelfs van verzorgd DJ DouBBle B geschikte achtergrond muziek.

Bruiloft DJ Arnhem of omgeving

Een bruiloft is een bijzondere gebeurtenis en een bijzondere dag! Met een bruiloft DJ wordt de dag helemaal compleet! Daarbij begrijpt DJ DouBBle B dat je alles tot in de puntjes wilt geregeld hebben en verzorgd. Passende muziek afgestemd op jullie wensen en die van je gasten kan hierbij niet ontbreken. Hier helpt DJ DouBBle B jullie graag bij. Vooraf bespreken we samen jullie wensen, de beschikbaarheid en de locatie van jullie bruiloft in Arnhem.

Wil je jullie bruiloft voorzien van passende muziek voor jullie openingsdans en de gasten? Dan kun je dit allemaal vooraf uitgebreid bespreken. Met een ruim aanbod aan genres zoals Dance, Top 40, 80/90’s of meezingers is er altijd iets dat bij jullie smaak past.

Met eigen DJ Booth, licht installatie, microfoons wordt de muziek volledig verzorgd en kunnen jullie helemaal genieten van het (avond)feest! Wil je muziek bij de receptie of ceremonie? Dan kan dit ook verzorgd worden in overleg.

Feest met bruiloft DJ
DJ voor bruiloft

DJ Arnhem boeken met eigen professionele apparatuur

Als professionele en ervaren DJ beschikt DJ DouBBle B over eigen DJ booth, licht, geluid en feestartikelen. In overleg is zelfs een fotograaf beschikbaar. Jouw feest in de Achterhoek wordt tot in de puntjes geregeld. Het is niet verplicht om apparatuur te reserveren, het kan namelijk zijn dat dit al op de locatie aanwezig is. Voorafgaande aan het feest is er uitgebreid contact om de mogelijkheden te bespreken.

Boek bruiloft DJ of feest DJ voor feest in Arnhem

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden voor jullie bruiloft dj? Zijn er vragen of wil je de beschikbaarheid van Dj DouBBle B weten? Neem dan contact op via het contacten formulier of mail naar info@djdoubbleb.nl

Samen bespreken we jullie wensen en zorgen we ervoor dat alles goed afgestemd wordt. Zo zorgen we ervoor dat livemuziek op jullie receptie, ceremonie of avondfeest een feest wordt om nooit te vergeten!  

    Algemene voorwaarden

    WhatsApp chat