DJ voor jouw feest in de Achterhoek?

DJ voor jouw feest in de Achterhoek?

Op zoek naar een DJ uit de Achterhoek? DJ DouBBle B uit Lichtenvoorde heeft al op diverse feesten, partijen en zakelijke gelegenheden in de Achterhoek DJ muziek verzorgd. DJ DouBBle B maakt ook graag van jouw gelegenheid een groot feest!

Of het nu gaat om een besloten feest of live muziek na de band op jullie bruilof of jubileum. DJ DouBBle B is voor de hele Achterhoek in te schakelen voor diverse gelegenheden. Denk aan bruiloften, besloten feest, verjaardagen, jubileums, kermissen, events, horecagelegenheden o.a. cafés, discotheek of bar. Iets zakelijks te vieren? Zelfs van verzorgd DJ DouBBle B geschikte achtergrond muziek.

Professionele DJ apparatuur beschikbaar

Als professionele en ervaren DJ beschikt DJ DouBBle B over eigen DJ booth, licht, geluid en feestartikelen. In overleg is zelfs een fotograaf beschikbaar. Jouw feest in de Achterhoek wordt tot in de puntjes geregeld. Het is niet verplicht om apparatuur te reserveren, het kan namelijk zijn dat dit al op de locatie aanwezig is. Voorafgaande aan het feest is er uitgebreid contact om de mogelijkheden te bespreken.

All-Round DJ uit de Achterhoek

Doordat we alles uitgebreid bespreken weten we precies wat jouw wensen zijn. Hierdoor zal op jouw feestavond de DJ muziek helemaal aansluiten bij jouw wensen en muziekstijlen. Zodat het een groot en gezellig feest kan worden! Met een ruim aanbod aan genres zoals Dance, Top 40, 80/90’s, après ski en meer is er altijd wel muziek die aansluit bij jou wensen. Alles wordt tot in de puntjes geregeld zodat jij helemaal kunt genieten van het feest!

DJ voor bruiloft

Bruiloft DJ Achterhoek

DJ DouBBle B draait door heel Nederland en ook regelmatig in de Achterhoek. Met jarenlange ervaring als DJ in binnen- en buitenland is DJ DouBBle B een professionele DJ. De bruiloft is een bijzondere dag, daarbij wil je natuurlijk alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd hebben met een bruiloft DJ. De muziek is daarbij zeker belangrijk! Wil je jullie bruiloft voorzien van passende muziek voor jullie openingsdans en de gasten? Dan kun je dit allemaal vooraf uitgebreid bespreken. DJ DouBBle B komt geheel verzorgd op de locatie van jullie feest of bruiloft. Met een eigen DJ Booth, licht show en/of microfoons is alles verzorgd. 

Boek DJ DouBBle B voor jouw bruiloft, feest of event!

Gaan jullie binnenkort trouwen en zoeken jullie muziek of een DJ na de band om dé dag compleet te maken? Of vier jij binnenkort een besloten feest, verjaardag, jubileum of andere gelegenheid in de Achterhoek? Neem dan contact op met DJ DouBBle B om jou/jullie wensen uitgebreid te bespreken. 

Meer weten over tarieven? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en omschrijf de wensen voor jou/jullie feest in de Achterhoek of diverse locaties.


Contact opnemen

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of vraag geheel vrijblijvend een offerte op.

    Algemene voorwaarden

    WhatsApp chat