DJ Aalten

DJ Aalten

Binnenkort iets te vieren in Aalten en ben je op zoek naar een professionele en ervaren DJ? Zoek je een DJ voor jouw verjaardag, besloten feest, jubileum, bedrijfsevent of bruiloft DJ? Bart Beuting, beter bekend als DJ DouBBle B uit Lichtenvoorde, is inmiddels al een bekende naam in de Achterhoek en Aalten.

Van jongs af aan heeft Bart een passie voor het draaien van muziek, licht en geluid. Met zijn oog voor het publiek weet hij gegarandeerd een groot feest te creëren op besloten feesten of evenementen. Met een afwisseling van plaatjes uit de jaren 70, 80, 90 en 2000, en de huidige Top 40/hedendaagse muziek, wordt het zeker een gezellige bijeenkomst. De dansvloer zal snel gevuld zijn, en verzoeknummers zijn altijd welkom. Heb je een voorkeur voor een bepaald muziekgenre? In een persoonlijk gesprek bespreekt Bart graag uitgebreid jouw wensen.

Boek DJ DouBBle B voor besloten feest of bruiloft in Aalten

Op zoek naar een onvergetelijke DJ voor jouw besloten feest of bruiloft in Aalten? Zoek niet verder! DJ DouBBle B staat klaar om jouw speciale gelegenheid te voorzien van de perfecte muzikale sfeer. Met jarenlange ervaring en een uitgebreide passie voor muziek, licht en geluid, weet DJ DouBBle B het publiek moeiteloos te betrekken en de dansvloer tot leven te brengen. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, jubileum, bedrijfsevent of huwelijksfeest, DJ DouBBle B zorgt ervoor dat het een onvergetelijke avond wordt.

Met een veelzijdig repertoire, variërend van tijdloze klassiekers uit de jaren 70, 80 en 90 tot de nieuwste hits van vandaag, weet DJ DouBBle B altijd de juiste snaar te raken. Verzoeknummers zijn meer dan welkom en worden naadloos in de setlist verwerkt.

Bovendien neemt DJ DouBBle B de tijd om jouw wensen te bespreken en de perfecte playlist samen te stellen die aansluit bij het thema en de sfeer van jouw evenement. Zo wordt jouw besloten feest of bruiloft in Aalten gegarandeerd een groot succes.

Wacht niet langer en maak van jouw feest een memorabele gebeurtenis met de professionele diensten van DJ DouBBle B. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op via info@djdoubbleb.nl en verzeker jezelf van een fantastische muzikale ervaring op jouw speciale dag. DJ DouBBle B kijkt ernaar uit om samen met jou een onvergetelijk feest te creëren in het prachtige Aalten!

Bruiloft DJ

Feest of event in Aalten?

Organiseer jij binnenkort een groot feest in Aalten? Ben jij op zoek naar een DJ voor de avond, of wil je afwisseling met een live band? DJ DouBBle B heeft ruime ervaring met het draaien op grotere evenementen, zoals Koningsdag, volksfeesten, kermissen, carnaval of themafeesten zoals après-ski en Hollandse avonden. Daarnaast is DJ DouBBle B ook regelmatig te vinden op tentfeesten, Oud en Nieuw-feesten en beachparty’s. Met muziekgenres volledig afgestemd op het thema van jouw feest, zal de dansvloer snel gevuld worden en wordt het een gezellige bijeenkomst! Neem vrijblijvend contact op met DJ DouBBle B via het onderstaande contactformulier om de mogelijkheden en beschikbaarheid te bespreken via info@djdoubbleb.nl.

DJ Aalten compleet verzorgd op locatie

Als professionele en ervaren DJ beschikt DJ DouBBle B over een eigen DJ-booth met licht, geluid (microfoons) en diverse feestartikelen. Het bijboeken van apparatuur is niet verplicht, aangezien dit op de feestlocatie al aanwezig kan zijn. DJ DouBBle B neemt van tevoren contact op met de locatie om alles tot in de puntjes te regelen voor jouw feest. Er is persoonlijk en uitgebreid contact om alle mogelijkheden te bespreken, zodat jouw evenement tot een onvergetelijk succes wordt gemaakt.

Boek DJ voor Aalten

DJ DouBBle B staat klaar om jouw evenement, kermis, bruiloft of besloten feest in Aalten te voorzien van geweldige DJ-muziek.

In overleg zijn er talloze mogelijkheden. Neem gerust contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte op via info@djdoubbleb.nl. Ook kun je ons een bericht sturen via WhatsApp op: 06 24 42 45 77.

Contact opnemen

    Algemene voorwaarden

    WhatsApp chat