DJ Achterhoek

DJ Achterhoek

Boek DJ DouBBle B voor kermis, event of besloten feest in de Achterhoek


Organiseer jij binnenkort een (besloten)feest, bruiloft, bedrijfsevent of evenement en ben jij op zoek naar een ervaren en professionele DJ? Boek dan DJ DouBBle B uit Lichtenvoorde. Bart Beuting is DJ DouBBle B en maakt een groot gezellig feest van jouw evenement in de Achterhoek! DJ DouBBle B is breed inzetbaar dus er is veel mogelijk!

DJ DouBBle B verzorgt al jaren de live DJ muziek op feesten in de Achterhoek en omgeving.  Met veel ervaring op diverse feesten zoals koningsdagen, oktoberfeesten, oud en nieuw feesten, carnaval, Hollandstalige avonden of après-ki feesten. Daarnaast draait DJ DouBBle B ook regelmatig op kermissen, tentfeesten, themafeesten, carnaval, koningsdagen, nieuwjaarsfeesten en beachparty’s.

Op deze avonden verzorgd DJ DouBBle B passende muziek zoals 70’s- 80-s- 90’s-00’s, Top 40/hedendaagse muziek. DJ DouBBle B speelt in op de sfeer van het publiek, zo wordt het gegarandeerd een groot en gezellig feest! beachparty’s. Wil jij een specifieke muziekgenres horen op jouw feest in de Achterhoek? Dan bespreken we vooraf uitgebreid jullie wensen.

DJ nodig voor jouw besloten feest, bruiloft of gelegenheid in de Achterhoek?

Ben jij op zoek naar een professioneel en ervaren DJ Achterhoek om jouw besloten feest of gelegenheid compleet te maken? Vier jij binnenkort jouw verjaardag, jubileum, een zakelijke bijeenkomst of bedrijfsopening? Schakel dan DJ DouBBle B in om jouw gelegenheid compleet te maken met live muziek of achtergrondmuziek! Ook op hele bijzondere en speciale dagen zoals een bruiloft verzorgt DJ DouBBle B met veel plezier de zaal van DJ muziek. De dansvloer zal snel gevuld worden! Voorafgaand wordt uitgebreid alles besproken; apparatuur, licht- en geluid, microfoon, feestartikelen en muziekvoorkeur. Zo wordt alles tot in de puntjes geregeld voor de feestdag zodat jij en je gasten optimaal kunnen genieten! DJ DouBBle B biedt een ruim aanbod aan genres zoals Dance, Top 40, 80/90’s, après ski en meer is er altijd wel muziek die aansluit bij jou wensen. Ook kunnen gasten nummers aanvragen.

DJ Achterhoek

Professionele DJ apparatuur beschikbaar

Als professionele en ervaren DJ beschikt DJ DouBBle B over eigen DJ booth met licht, geluid en feestartikelen. Het is niet verplicht om apparatuur bij te boeken, het kan namelijk zijn dat dit al op de locatie aanwezig is. Dit wordt van te voren besproken en afgestemd met jou en de locatie. Er is persoonlijk en uitgebreid contact om de mogelijkheden te bespreken.

Boek DJ DouBBle B voor jouw feest met DJ in de Achterhoek.

Bart Beuting is DJ DouBBle B en inmiddels al een bekende naam in Lichtenvoorde en de Achterhoek. Bart staat van jongs af aan al achter de knoppen en heeft een passie voor muziek, licht en geluid. DJ DouBBle B verzorgt graag DJ muziek op jouw evenement, kermis, bruiloft of besloten feest. In overleg is veel mogelijk!


DJ Achterhoek nodig? Boek nu!

Neem contact op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte op via info@djdoubbleb.nl. Of WhatsApp naar: 06 24 42 45 77.

Indien DJ DouBBle B niet beschikbaar is op de aangegeven datum dan kijkt Bart graag voor jou naar een gepaste en beschikbare DJ collega.

Bedrijfs DJ Besloten feest DJ DJ Achterhoek

Contact opnemen

    Algemene voorwaarden

    WhatsApp chat