All round DJ

All round DJ

Allround DJ boeken voor feesten

Als Allround DJ is DJ DouBBle B te boeken voor iedere gelegenheid. Bart Beuting is DJ DouBBle B en inmiddels al een bekende naam in de Achterhoek. Bart verzorgt met veel plezier muziek op besloten feesten, bruiloften, zakelijke bijeenkomsten of bedrijfsevenementen tot grotere events. Wanneer je een feest geeft is goede muziek niet weg te denken. Een Allround DJ met de juiste muziek is de sfeermaker op ieder feest. Een geschikte DJ maakt er een groot en gezellig feest van, geheel afgestemd op jouw muzieksmaak en voorkeur, een feest waar de dansvloer snel gevuld wordt! Bekijk hier de sfeerimpressie.

Met passende muziek en afwisseling van plaatjes zoals 70’s- 80-s- 90’s-00’s, Nederlandstalig, meezingers, Top 40/hedendaagse muziek, rock of hardstyle voor in de late uurtjes, of plaatjes aanvragen, in overleg is er veel mogelijk. Alles wordt van te voren goed besproken zodat het feest helemaal is afgestemd op jouw/jullie wensen. Dan wordt het gegarandeerd een groot en gezellig feest!

Allround DJ boeken

Allround DJ voor evenementen

Bij evenementen draait DJ DouBBle B zowel op tentfeesten, carnavalsfeesten, kermissen of tijdens feestdagen zoals koningsdag, paasfeesten of kerstmis. DJ DouBBle B draait ook in cafe’s, kroegen en tijdens diverse feestavonden. Iets anders te vieren? Dat kan natuurlijk ook. Als Allround DJ is Bart breed inzetbaar en speelt met muziekstijlen goed in op het publiek, zodat de dansvloer snel gevuld wordt! Neem direct contact op via info@djdoubbleb.nl en bespreek de mogelijkheden.

DJ apparatuur

DJ DouBBle B is een allround DJ die goed voorbereid op locatie komt. Met beschikking tot een eigen DJ-booth en geheel verzorgd met licht- en geluidinstallatie. Dit is ook uit te breiden met feestartikelen, zoals een confettikanon, opblaasfiguren of een fotograaf. Op sommige locaties is alle benodigde apparatuur al aanwezig. Dit zal voorafgaande aan het feest uitgebreid besproken worden want dan hoeft dit natuurlijk niet bijgeboekt worden.


Boek nu Allround DJ

Boek nu een Allround DJ voor iedere gelegenheid. DJ DouBBle B draait graag op jouw feest of evenement. Samen bespreken we jouw muzieksmaak, muziekvoorkeur, locatie en meer zodat alles tot in de puntjes is geregeld. Vraag geheel vrijblijvend een offerte op of neem contact op voor meer informatie. Indien DJ DouBBle B niet beschikbaar is op jouw datum kijken we samen naar een collega-DJ.

Allround DJ

Contact opnemen

    Algemene voorwaarden

    WhatsApp chat