• +316 24 42 45 77
  • info@djdoubbleb.nl

Bruiloften

Bruiloften

Passende Live Muziek voor jullie bruiloft?

Alles is mogelijk bij DJ Doubble B, vooral op de belangrijkste en mooiste dag van jullie leven! Jullie bruiloft, jullie dag/avond met muziek die jullie wensen voor jullie bruiloft! Of het nu gaat om hits van toen, of een speciaal nummer of ouderwetse feestmuziek van vroeg? Met passende muziek erbij wordt jullie dag onvergetelijk en de dansvloer gegarandeerd gevuld! Een DJ of band zijn vaak de populairste opties om een bruiloft te verzorgen van live muziek tijdens het feest. Het is ook mogelijk om na de band de avond af te sluiten met DJ muziek. Zodat jullie dag onvergetelijk wordt! Neem contact op via 06 24 42 45 77.

Willen jullie graag een speciaal nummer horen dat is ook helemaal mogelijk. DJ Doubble B draait graag op jullie receptie, ceremonie tot op het bruiloftsfeest. Met een ervaren, enthousiaste en professionele DJ wordt de bruiloft een top avond! Bespreek de mogelijkheden voor jullie dag! Neem contact op via info@djdoubbleb.nl.

DJ Muziek op Bruiloft DJ DouBBle B

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden en wat de opties zijn? Neem dan contact op met DJ Doubble B en vraag naar de mogelijkheden. Samen bespreken we de mogelijkheden en kijken we naar wat het beste bij jullie wensen past. Samen zorgen we we ervoor dat de live muziek op jullie receptie of bruiloftfeest een top avond zal worden om nooit te vergeten! Neem contact op via info@djdoubbleb.nl.

Professionele apparatuur

DJ Doubble B is een professionele en ervaren DJ die goed voorbereid op locatie komt. Met beschikking tot een eigen DJ Booth dat er simpel en strak uitziet! Geheel verzorgd met licht en geluid, inclusief microfoons installatie beschikt DJ Doubble B over professionele dj-appratuur. Op sommige locaties is alle benodigde apparatuur al aanwezig. Dit zal voorafgaande van het feest uitgebreid besproken worden zodat de benodigde apparatuur geheel verzorgd is. DJ muziek op jullie bruiloft? Vraag naar de mogelijkheden, neem contact op via info@djdoubbleb.nl.


Contact opnemen

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

WhatsApp chat